Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.
Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
  • Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
  • Elméleti és gyakorlati ismereteimet a PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti Osztályán, illetve soproni, mosonmagyaróvári és pécsi magánrendelőkben, körzeti rendeléseken szereztem.
  • Az általános fogászati praktizálás mellett 2021-ben szájsebészeti szakvizsgát is szereztem, bővítve ezzel az ellátási palettát mellyel pácienseim rendelkezésére állhatok.
  • Munkám minőségének alapjaként és egyik fő biztosítékaként lelkiismeretességem nevezném meg. Úgy gondolom ez a tulajdonságom elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendelőnkben nap mint nap elvégzésre kerülő fogmegtartó, illetve fogpótló kezelések a lehető magasabb értéket képviseljék, pácienseim tökéletesen elégedetten, jó élményekkel távozzanak tőlünk.
  • A fogorvosi szakmán belüli érdeklődési köröm az imént említett kezeléseken kívül a szájsebészeti beavatkozások, különböző csontpótló és implantológiai eljárások irányába szintén kiterjed, szakvizsgám és ismereteim lehetővé teszik, hogy a páciensek komplex ellátásban vegyenek részt rendelőnkben.
  • Véleményem szerint a kezelések alkalmával az egyik elsődleges szempont egy barátságos, derűs hangulat megteremtése. Mindez lehetővé teszi a páciensként eredendően kényelmetlen szituáció már-már szórakoztatóvá válását ( 🙂 ), az orvos és páciens közötti híd kialakítását. A szakszerű ellátás mellett igyekszem ilyen téren is pácienseim segítségére lenni.
  • Szakmai továbbképzések révén tudásom és képességeim folyamatos fejlesztésén szintén dolgozom. Célom, hogy naprakész ismereteimmel pácienseimet professzionális ellátásban részesítsem.

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.