Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

Minőségi fájdalommentes fogászat

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

Minőségifájdalommentesfogászat

Dr. Maász Máté

Rendelési idő

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
  • Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
  • Elméleti és gyakorlati ismereteimet a PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti Osztályán, illetve soproni, mosonmagyaróvári és pécsi magánrendelőkben, körzeti rendeléseken szereztem.
  • Az általános fogászati praktizálás mellett 2021-ben szájsebészeti szakvizsgát is szereztem, bővítve ezzel az ellátási palettát mellyel pácienseim rendelkezésére állhatok.
  • Munkám minőségének alapjaként és egyik fő biztosítékaként lelkiismeretességem nevezném meg. Úgy gondolom ez a tulajdonságom elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendelőnkben nap mint nap elvégzésre kerülő fogmegtartó, illetve fogpótló kezelések a lehető magasabb értéket képviseljék, pácienseim tökéletesen elégedetten, jó élményekkel távozzanak tőlünk.
  • A fogorvosi szakmán belüli érdeklődési köröm az imént említett kezeléseken kívül a szájsebészeti beavatkozások, különböző csontpótló és implantológiai eljárások irányába szintén kiterjed, szakvizsgám és ismereteim lehetővé teszik, hogy a páciensek komplex ellátásban vegyenek részt rendelőnkben.
  • Véleményem szerint a kezelések alkalmával az egyik elsődleges szempont egy barátságos, derűs hangulat megteremtése. Mindez lehetővé teszi a páciensként eredendően kényelmetlen szituáció már-már szórakoztatóvá válását ( 🙂 ), az orvos és páciens közötti híd kialakítását. A szakszerű ellátás mellett igyekszem ilyen téren is pácienseim segítségére lenni.
  • Szakmai továbbképzések révén tudásom és képességeim folyamatos fejlesztésén szintén dolgozom. Célom, hogy naprakész ismereteimmel pácienseimet professzionális ellátásban részesítsem.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.