Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosai

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

7624 Pécs, Klimó György utca 21.
Fontos számomra, hogy a fogászati beavatkozásokat fájdalommentesen végezzem, így betegeimnek semmilyen kellemetlenségtől nem kell tartaniuk a kezelések alatt.
 • Diplomámat 2007-ben a Pécsi Tudományegyetemen szereztem cum laude minősítéssel. Az egyetem elvégzését követően szakmai tapasztalataimat a Kaposi Mór Oktató Kórház szájsebészeti osztályán is bővíthettem, mellette Göllén körzeti rendelést, Pécsett és Kaposváron magánrendelést folytattam.
 • 2010-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen dentoalveolaris sebész szakvizsgát tettem le kiváló minősítéssel és ugyanebben az évben kezdtem meg munkám – a pécsi magánrendelés mellett – a Gáspár Medical Centerben és a Pasarét Dental Klinikán.
 • 2013-tól Pécsett magánrendelésem mellett szájsebészeti körzeti ellátást is folytatok.
 • Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi szakmai továbbképzéseknek.
 • Külföldi pácienseim számára szolgáltatásainkat angol és német nyelvismeret birtokában egyaránt biztosítani tudom.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

7624 Pécs, Klimó György utca 21.
Fontos számomra, hogy a fogászati beavatkozásokat fájdalommentesen végezzem, így betegeimnek semmilyen kellemetlenségtől nem kell tartaniuk a kezelések alatt.
 • A személyesség, a bizalom és a gondoskodás vezérli azt a fogászati tevékenységet, amelyet 1979 -ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen megszerzett diplomám óta következetesen képviselek. Munkámat a város egészségügyi intézetében kezdtem iskolafogászattal, melyet felnőtt fogorvosi tevékenységek végzése követett.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

7624 Pécs, Klimó György utca 21.

Számomra a legfontosabb a páciensek életminőségének és önbizalmának növelése a fogak, illetve a teljes szájüreg fájdalommentes gyógyítása és rehabilitációja által.

 • Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
 • Az általános fogászati praktizálás mellett jelenleg a szájsebészeti szakvizsga megszerzéséhez szükséges képzésben, valamint egyéb szakmai gyakorlati, illetve elméleti továbbképzéseken veszek részt.
 • Véleményem szerint, mint minden orvosi pályán, a fogászatban is elengedhetetlen a tudomány folyamatos fejlődésével lépést tartani, egyedül így biztosítható a pácienseknek a legmagasabb szintű ellátás. Ennek okán célom, hogy tanfolyamokkal, továbbképzésekkel és kutatások révén mindig naprakész ismeretekkel végezzem a legmegfelelőbb ellátást.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

7624 Pécs, Klimó György utca 21.
Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
 • Fogorvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán szereztem cum laude minősítéssel.
 • Elméleti és gyakorlati ismereteimet a PTE KK Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti Osztályán, illetve soproni, mosonmagyaróvári és pécsi magánrendelőkben, körzeti rendeléseken szereztem.
 • Az általános fogászati praktizálás mellett 2021-ben szájsebészeti szakvizsgát is szereztem, bővítve ezzel az ellátási palettát mellyel pácienseim rendelkezésére állhatok.
 • Munkám minőségének alapjaként és egyik fő biztosítékaként lelkiismeretességem nevezném meg. Úgy gondolom ez a tulajdonságom elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendelőnkben nap mint nap elvégzésre kerülő fogmegtartó, illetve fogpótló kezelések a lehető magasabb értéket képviseljék, pácienseim tökéletesen elégedetten, jó élményekkel távozzanak tőlünk.
 • A fogorvosi szakmán belüli érdeklődési köröm az imént említett kezeléseken kívül a szájsebészeti beavatkozások, különböző csontpótló és implantológiai eljárások irányába szintén kiterjed, szakvizsgám és ismereteim lehetővé teszik, hogy a páciensek komplex ellátásban vegyenek részt rendelőnkben.
 • Véleményem szerint a kezelések alkalmával az egyik elsődleges szempont egy barátságos, derűs hangulat megteremtése. Mindez lehetővé teszi a páciensként eredendően kényelmetlen szituáció már-már szórakoztatóvá válását ( 🙂 ), az orvos és páciens közötti híd kialakítását. A szakszerű ellátás mellett igyekszem ilyen téren is pácienseim segítségére lenni.
 • Szakmai továbbképzések révén tudásom és képességeim folyamatos fejlesztésén szintén dolgozom. Célom, hogy naprakész ismereteimmel pácienseimet professzionális ellátásban részesítsem.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.