Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő szolgáltatása

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a maradó fogak egészséges fejlődésének biztosítása is az ellátás céljai közé tartozik.

A fogazat fejlődési rendellenességeinek, valamint a fog- és szájbetegségek felismerése, kezelése és még inkább megelőzése szolgálja ezen célokat. Mindezekből is érezhető, hogy a fogászat egy rendkívül komplex területét képezi a gyermekek ellátása. A felnőtteknél megszokottól adott esetben teljesen eltérő tünetekkel és következményekkel járó kórképekkel találkozhatunk gyermekkorú páciens esetén. Ebből kifolyólag a felnőtteknél alkalmazott kezelési eljárások sem alkalmazhatóak teljesen ugyanúgy gyermekek esetében. Jó példa erre a gyerekek tejfogait érintő szuvasodás mely ellátás nélkül a fejlődő maradó fog egészségét veszélyeztetheti.

Hisszük, hogy mindeközben élmény lehet a fogászati kezelés egy gyermek számára! Minden, a kezelés során használt eszköz alapos, közös vizsgálata és használata, valamint a motivációs, feszültségoldó céllal bevetett színezők, oklevelek, ajándékok is ezt a célt szolgálják. A legfontosabb, hogy a probléma megoldása mellett a gyermek emlékezetében pozitív emlékként ragyogjon a fogászati kezelés.

Fogorvosaink gyermekközpontúak, kedvesek, türelmesek, a legmodernebb anyagok és eszközök segítségével fájdalommentesen végzik el a fogászati beavatkozásokat. A piciknél, csakúgy, mint az oviban lehetőség van beszoktatásra. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, játékosan megtanítjuk a helyes fogmosást, fogszabályozó orvosunkhoz irányítjuk a szabálytalan fogsorú gyerekeket.

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.