Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő szolgáltatása

Dentálhigiénia

A dentálhigiénia tárgykörébe azon kezelések tartoznak, melyek lehetővé teszik a fogakat és az egész szájnyálkahártyát és fogágyat érintő fertőzések elkerülését és a kialakult betegségek kezelését.

A gyakorlati kezelések közé tartozik az ultrahangos fogkőeltávolítás, fogtisztítás, polírozás, íny- és tasakkezelés.

A területet érintő gyakorlati kezeléseken túl rendkívül fontos az egészségnevelő tevékenység és a kiváló szájhigiénia fenntartásához szükséges elméleti tudás átadása is a páciensek részére. Ennek révén a páciens elsajátíthatja a számára legideálisabb fogápolási technikát és az ahhoz szükséges eszközök használatát.

A rendszeres fogkőeltávolítás (általában félévente) szükséges, hogy fenntartsuk a fogak tartószerkezetének egészségét, ezen kívül a kellemetlen lehelleten is javít. Ezzel a gyors és rutinszerű eljárással nagyon sok problémát tudunk megelőzni, hisz hosszútávon a fogkő súlyos károkat tud okozni a fogágyban. Bizonyos szint után már nehezebben orvosolható is a parodontózis, ekkor a fogak meglazulhatnak, és ez akár fogvesztést is eredményezhet.

Ezen kezeléseket fogorvos, illetve dentálhigiénikus végezheti. A dentálhigiénikus tulajdonképpen a fogorvossal együttműködő szakképzett asszisztens, aki az asszisztensi tevékenységen túl bizonyos fogászati tevékenységet is végezhet a fogorvos felügyelete mellett.

Mindezek alapján érzékelhető, hogy egy ilyen kolléga fontos előkészítő tevékenységet is végez az esetleges további kezeléseket megelőzően és ma már elengedhetetlen tagja egy korszerű fogászati rendelő csapatának.

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.