Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő szolgáltatása

Fémlemezes fogsor

Felső részleges, kapcsos elhorgonyzású fogsor fém alaplemezzel és alsó részleges, kapcsos elhorgonyzású fogsor fém alaplemezzel.

Felső, kapcsos elhorgonyzású fogsor fém alaplemezzel:
  • Ezen pótlások abban különböznek a műanyag, drót kapcsos elhorgonyzású részleges protézisektől, hogy a protézis alapanyaga öntött fém, mely az ínynek megfelelően akriláttal kerül leplezésre. Ez egy nagyon vékony fémlemez, mely több szempontból is előnyös. Nagyon nehezen törik, nincs „műanyag öregedés”, könnyedén tisztán tartható, nem lesz kellemetlen szagú. A lemez vékonysága a megszokást is könnyíti. A felső kapcsos elhorgonyzású fogsor fém alaplemezzel jobban bírja a rágóerő-hatásokat, erős arcizomzatú egyéneknél ilyen szempontból is tanácsos lehet. Az elhorgonyzó elemek ebben az esetben öntött kapcsok, melyeket a fém alaplemezzel egybe öntik. Ezek a kapcsok a legerősebb rögzítő elemek az eddig tárgyaltak közül, nem hajlanak el, töréssel szemben is ellenállóbbak és az érintett fogakat is kevesebb ártalom éri, mint a drótkapcsok esetén. Hátrányuk, hogy a front régióban elhelyezve láthatóak, ezért esztétikai szempontból nehézséget is okozhatnak. A megmaradt fogazatra általában egy fix, véglegesen ragasztott korona, vagy híd kerül, amin megfelelő domborulatot alakítanak ki a technikusok, mely aztán ideális felszínt képez a kapocs rögzülésének.
Alsó, kapcsos elhorgonyzású fogsor fém alaplemezzel:
  • Az alsó részleges protézis alaplemezét előnyösebb fémből készíteni, mivel az alsó fogak sokkal erősebb rágónyomásnak vannak kitéve, ezért a műanyag gyakrabban törik. A műanyaggal szembeni előnye továbbá a fém alaplemeznek, hogy nem lesz porózus, ezáltal jól tisztán tartható, nem lesz kellemetlen szagú sem. A fémlemezzel egybe önthetők a kapcsok, melyek biztos rögzítést kínálnak anélkül, hogy eltörnének vagy meghajlanának. Ezen fogsor esetében a látható területen elhelyezett kapcsok esztétikailag nem zavaróak, mert az emberek többségénél az alsó fogak alig láthatóak, ezért a kapcsok sem lesznek szembetűnők.

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.