Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő szolgáltatása

Fogfehérítés egy óra alatt

Az arc legfeltűnőbb részei a szemek és a fogak: egy gyönyörű, magabiztos mosoly azonnal magára vonja a figyelmet.

Az egészséges, fehér fogak magabiztosabbá teszik Önt, másokban bizalmat ébresztenek, így a siker záloga is lehet.

Fiatal korában minden ember, így Ön is fehér fogakkal rendelkezett, de az évek során életvitelünknek, a fogyasztott ételek, italok hatására, gyógyszerek szedése és káros szenvedélyeink miatt fogaink elszíneződtek, besárgultak.

Mosolyunk szépségét eddig csak rendkívül időigényes, körülményes és drága megoldásokkal nyerhettük vissza, az eredmények azonban sokszor elmaradtak a kívánttól. A SDI Pola Office+ Professzionális Rendelői Fogfehérítés garantálja Önnek, hogy fogai mindössze egy kezeléssel, körülbelül egy óra alatt, biztonságosan és fájdalommentesen az eredetihez képest több árnyalattal is fehérebbek lesznek!

Fogfehérítés

A fehérítési folyamat a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik, a beteg, problémás fogakat kezelni kell. A vizsgálatot követően megtisztítjuk fogait a fogkőtől, egyéb lerakódásoktól, szennyeződésektől. Egy színskála segítségével meghatározzuk az Ön fogainak jelenlegi színét. Fogainak kifehérítése után a színskála segítségével Ön egyszerűen meg tudja állapítani, hány árnyalatot fehéredtek fogai.

Közvetlenül az Ön fogaira helyezzük az SDI Pola Office+ Professzionális fogfehérítő gélt, mely szövetbarát, és PH semlegességének köszönhetően nem károsítja sem az ínyt, sem a fogakat. A gél felhelyezése után fogait 3×8 percen keresztül speciális fénnyel világítjuk meg.

A körülbelül egy órás kezelés után Ön azonnal látni fogja a megdöbbentő különbséget.

Ezt követően Önnek már csak néhány apróságot kell szem előtt tartania, hogy fogai fehérségét, mosolya szépségét minél tovább megőrizze: lehetőség szerint kerülje a túlzott kávéfogyasztást, a különböző „színes” italokat (tea, vörösbor, cola), hagyjon fel dohányzási szenvedélyével és ápolja fogait rendszeresen, alaposan otthonában is. Megfelelő életvitellel és szájhigiene-vel mosolya több éven át is elbűvölő maradhat!

Kérjük, ne feledje: a SDI Pola Office+ Professzionális Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommentes. A kezelés időigénye mindössze egy óra, súlyosan elszíneződött fogak esetében azonban előfordulhat, hogy további kezelésekre is szükség van.

  • Fogai akár 10 árnyalattal fehérebbek is lehetnek a kezelés végére!
  • A kezelés költsége eltörpül más esztétikai kezelések költsége mellett!
  • Amennyiben személyesen is szeretne konzultálni velünk fogai fehérítéséről, vagy kérdései merültek fel, keressen bennünket elérhetőségeinken!

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.