Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő szolgáltatása

Fogszínű tömés

A sérült, szuvasodott, “lyukas” fogak további károsodástól való megóvásához, mindenképp fogtömésre van szükségünk. Ennek oka nem kizárólag az esztétikum, hanem a rágási funkciók helyreállítása is. A fogon kialakult szuvasodás mélyülésének elkerülése érdekében ne késlekedjünk, minél tovább halogatjuk a beavatkozás végrehajtását, a probléma annál mélyebb lesz, idővel elérheti a fog gyökerét és idegeit is, ami már fájdalommal járhat.

A fogszínű anyagokkal készülő tömések esetében nem pusztán arról van szó, hogy a fog formáját többé-kevésbé visszaadjuk, hanem a fogfelszín csücskeinek és barázdáinak, valamint a fog színének újraalkotásával a fog eredeti állapotát rekonstruáljuk.

Pácienseink részéről elvárás manapság az is, hogy a „fogtömés” a fog színével megegyező, szinte alig, vagy egyáltalán nem észrevehető legyen.

A mai korszerű tömőanyagok rendelkeznek azokkal a képességekkel, amelyekkel ilyen szintű esztétikai igényt kielégítő, és kiváló minőségű restaurációk készíthetőek.

A tömőanyagoknak rendkívül ellenállóaknak kell lenniük, hogy megbírkózhassanak a rágóerő hatásával, nem oldódhatnak a szájban, nem színeződhenek el, nem lehetnek agresszívak a foggal és a környező szövetekkel szemben.

A Ti-Dent Fogorvosi Rendelőben ezenknek a kritériumoknak megfelelő, prémium minőségű kompozíciós tömőanyagokat használunk.

A Ti-Dent fogorvosi rendelő szolgáltatásai

A Ti-Dent Fogorvosi rendelő több generációs fogorvos/fogtechnikus múltra és tapasztalatra alapozza szolgáltatásai színvonalát. Digitalizált rendelőnkben digitális panoráma és intraoralis röntgen segíti munkánkat. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez. Fogászati rendelőnkben a legfontosabb elv a páciens elégedettsége, ennek elérése érdekében a legmodernebb technikák mellett kivétel nélkül neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

Gyermekfogászat

A gyermekfogászati tevékenység során az akut panaszok kezelésén túl a

Csontpótlás

Csontpótló technikák alkalmazására ugyancsak az implantológia

Parodontológia

A parodontológia a fogágy és a szájnyálkahártya betegségeivel, azok

Fogorvosaink és elérhetőségeink

Rendelőnk nyitvatartása: 8:00-19:00 óra között

Dr. Farkas Dávid

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Farkas Dávid, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő Szakmai igazgatója és tulajdonosa.

Dr. Halász Éva

Fogszakorvos

Dr. Halász Éva, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő alapító tulajdonosa.

Dr. Fathi Meetra

Fogorvos, dentoalveoralis szájsebész rezidens

Dr. Fathi Meetra, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Dr. Maász Máté

Fogszakorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Maász Máté, a Ti-Dent Fogorvosi rendelő fogorvosa.

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.