Közösség

Közösségünk

Ti-Dent Fogorvosi rendelő

TI-DENT
Fogorvosi rendelő

Kónyi Réka

11 éves kiskamaszomnak most először volt szüksége fogorvosra, a netes felületen a képek alapján Dr. Maász Mátét találta szimpatikusnak. Így hozzá kértünk időpontot, végtelenül kedves, megértő, rögtön megtalálta a hangot a gyerekkel. Az első foghúzás emléke így jó emlék marad(t). A későbbiekben szívesen fog menni a gyerek, ez nagyon nagy szó! Csak ajánlani tudom, nemcsak őt, az asszisztensét is!

További vélemények rólunk

Dr. Maász Máté fogorvosnál voltam bölcsességfog eltávolításon. Figyelmes, kedves, fájdalom mentes ellátásban volt részem. Köszönöm. Csak ajánlani tudom a rendelőt!

Móni Igoros

Facebookon ajánl minket

Dr Maász Máténál voltam nagyon régi amalgán tömés cserén és fogkő eltávolításon. Én nagyon félek a fogorvostól, de csak ajánlani tudom. Nem éreztem semmit, rettenetesen kedves, nyugodt és közvetlen.[…]

Eszter Almási-Bagány

Facebookon ajánl minket

11 éves kiskamaszomnak most először volt szüksége fogorvosra, a netes felületen a képek alapján Dr. Maász Mátét találta szimpatikusnak. Így hozzá kértünk időpontot, végtelenül kedves, megértő, rögtön[…]

Kónyi Réka

Facebookon ajánl minket

Tegnapi napon jártunk a rendelőben 8 éves gyermekemmel. Nagyon kedves és türelmes volt a Doktornő! 😊Mindenkinek ajánlom a rendelőt!

Ritzl-Grácz Edit

Facebookon ajánl minket

Keresés aTi-Dent Fogorvosi rendelő tartalmai között.

Amennyiben a keresésnek nincs eredménye, kérjük adjon meg újabb keresési kulcsszót.